MENU

Hi

ONDERGAANDE ZON - AARDETINTEN - BOS - STRAND - EENVOUD

Het liefst vertel ik hier alles in beelden, dat laat veel meer zien dan een stukje tekst. Toch zal ik jullie vertellen wie ik ben. Rieke Pronk, getrouwd met mijn liefde Ben. Trotse mama van drie kindjes. In het gewone leven geniet ik van gezelligheid thuis (een huismus haha!), koffie/thee drinken met familie/vriendinnen, tijd doorbrengen met mijn gezin en sporten. Daarnaast run ik een creatief bedrijf Atelier de Naturel. Ik vind het heel leuk om duurzame items te maken voor kleine kinderen. Wollen mutsen, truien en zachte mousseline doeken.

Wat ik zo leuk vind van fotograferen is dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan. Ik probeer altijd te kijken naar de mooiste lichtinval, de eenheid in beelden, de natuurlijke bewerking en dat de sfeer klopt. Ik vind het daarom heel fijn als mensen zich gemakkelijk voelen, eerst een stukje wandelen/kletsen en dan pas fotograferen.

Ontmoet ik jou binnenkort?

Stijl

Puur - emotie - artistiek

Tijdens een shoot of op jullie bruiloft doe ik er alles aan om de mooiste momenten vast te leggen zodat je later terugkijkend het moment kan herbeleven. Daarom vind ik het belangrijk dat de sfeer klopt, de emotie aanwezig is en je de liefde kan voelen. Zoals elkaar voor het eerst zien op de bruiloft, of een trotse vader die kijkt naar zijn dochter terwijl ze wordt omgetoverd tot een prachtige bruid.
Mijn stijl kan je omschrijven als: puur, emotie en artistiek.

Werkwijze

Rustig - gezellig - persoonlijk

Ik houd ervan om echt contact te hebben met mensen, ontdekken wat voor karakter iemand heeft vind ik leuk en interessant. Daarom luister ik graag en ben ik rustig in de omgang. Ik houd van gezellig kletsen en zorg ervoor dat je tijdens de shoot op je gemak bent. Ik leer jullie graag persoonlijk kennen, bij een bruiloft gaat dat door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens de shoot wandel ik eerst een stukje met jullie om gezellig te praten.

Herinnering

Tijdloos - kwaliteit - minimalistisch

Een album is een mooi tastbaar eindproduct. Ik vind het daarom heel belangrijk dat het eindproduct helemaal top is. Ik werk samen met een Nederlandse leverancier die prachtige fine-art albums maken. Foto’s die op fine-art papier worden gedrukt geven een mooie matte look. Daarnaast blijven de kleuren na tientallen jaren nog steeds even mooi. De indeling van de pagina’s zien er minimalistisch uit, dat geeft een rustig beeld. Jullie hebben invloed hoe het album eruit komt te zien, zo heb je uiteindelijk een prachtige persoonlijke herinnering aan jullie trouwdag.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Kijk nog een aantal stories of contact mij.

CLOSE